Wat vonden we het spannend!

Het komt ook niet elke dag voor dat de Betties een eigen feestje geven 😉

En met de gigantisch lang tijd die we hadden voor alle voorpret, kan je je voorstellen dat de ontlading uiteindelijk enorm was!

De Brebl bleek een betoverende locatie, precies goed voor wat wij in het hoofd hadden.

We hadden de zaal compleet in Betty-stijl aangekleed en het feest begon eigenlijk al vooraf, tijdens het het eten met het Brebl-personeel, de mensen van het geluid en licht en onze eigen crew.

Mattie, de zeer gewaardeerde wederhelft van onze Karlijn, opende de avond en zorgde ervoor dat vanaf seconde 1 de sfeer goed was.

Vervolgens nam de band Einfach Kurt het stokje over.

Ze brachten een strakke set met hun duistere murderballads, broeierige vooroorlogse blues en nachtclubnoir songs. Vol humor en gezelligheid zorgde ze ervoor dat iedereen al snel op hun gemak was, inclusief de betties zelf die inmiddels toch wel met een hoop vlinders in de buik in afwachting waren op hun eigen performance.

En toen was het zover…

Het moment waar we zo lang naar uit hadden gekeken.

Eindelijk konden we live alle nummers van de plaat met jullie delen. Stuk voor stuk reageerde jullie enthousiast op ons hele Soul Searching-repetoire.

Of het nou het vrolijke Castles In The Sky, het meeslepende Mockingbird, het knallende He Got Me of onze gestoorde Hot Air Circus Show was; jullie reactie lieten ons keer op keer zweven.

Daarna konden we zelf eindelijk alle opgebouwde spanning eraf dansen tijdens de fijne plaatjes van DJ’s Cris en Léo met hun ‘roestige plaatjes’!

Namens Merel, Karlijn, Anneke, Daphne en Geena,

Echt allemaal ontzettend bedankt,

het was voor ons een hele bijzondere avond!