>>>>Update: In verband met Corona is onze release van 10 juli 2020 verzet naar 24 oktober 2020! Iedereen die al een ticket heeft wordt hierover bericht.<<<<

Voor de meest actuele informatie; hou onze facebook in de gaten: Facebook Bootleg Betty 

 

 

Ons nieuwe album ‘Soul Searching’ is af!

In 2020 gaat Soul Searching de wijde wereld in,

en dat vieren we met een vette album release !

We hebben de laatste tijd veel nagedacht over hoe we onze release alsnog vorm kunnen geven, en we hebben besloten de datum te veranderen van 10 juli naar 24 oktober.
Op die manier kunnen we alsnog met zoveel mogelijk publiek genieten, brengen we jullie de leukst mogelijke show en zijn we hopelijk een beetje losser van alle broodnodige maatregelen.

De show vanuit de Groene Engel op 10 juli gaat door, maar is geen vervanging van onze album release. Die release houden we gewoon lekker zelf op 24 oktober in Nimma City!

Wil jij als eerste alle twaalf nieuwe nummers horen, voelen, proeven en meemaken? Zorg dat je je ticket op tijd koopt want er zijn er maar een beperkt aantal beschikbaar.

► Ticketverkoop https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/Album-release-Soul-Searching
► Locatie: Brebl, Oscar Leeuw zaal
► Doors: 19:30 | Voorprogramma: 20:30 | Bootleg Betty 21:45
► Album is met korting te verkrijgen in de ticket-webshop

 

Over Soul Searching

Qua stijl gaat Bootleg Betty met een sterk been een andere kant uit,

met het andere been blijven ze in hun eigen roots-en rockabilly straatje.

Verwacht een verfrissende wervelwind, 12 nummers met o.a. invloeden van The Beatles, punk-climaxen, hardrock, een volwassen ballad, maar ook humorvolle liedjes over ‘grote-mensen-dingen’. Opgenomen in Galloway Studio in Nijmegen, waar producer en sound engineer Sebastiaan afsloot met de woorden:

‘ Jullie zijn echt gestoord, weet je dat?’

Einfach Kurt

De avond wordt geopend door geopend door de heren van Einfach Kurt.

Dubbel hoezee dus want Bootleg Betty is fan!!!

 

Einfach Kurt is een singersongwriter die de naam singersongwriter in een totaal ander daglicht plaatst. Of liever gezegd nachtlicht; Einfach Kurt maakt duistere pop die meestal gaat over de zelfkant van het leven. Begeleid door subtiele drums (Martijn Kruisselbrink) en een zompige contrabas (Jory de Kort) heeft deze Nijmeegse verhalenverteller de afgelopen drie jaar een stevige live-reputatie opgebouwd, waarbij hij het publiek meestal dicht naar zich toe weet te trekken.